BrennesAutoMOSS
550579432176278589
PREMIUMKLASSE: BYD Tang er like lekker både utenpå som inni. Bilen kommer med skinninteriør og en skjerm som kan vendes både horisontalt og vertikalt.
574187182144962844
KOMFORTABELT: Med ventilerte, oppvarmede skinnseter blir kjøreturen ekstra hyggelig.

Kontakt oss

Slik blir nye BYD Tang

Publiser: 06. januar 2021
Nå er den elektriske, robuste og ikke minst lekre premium SUV-en på norske veier. Se bildene av denne spreke nykommeren!
Med lang rekkevidde, god plass, 4×4 og mulighet for både tilhengerfeste og takstativ, er dette en perfekt bil for blant annet barnefamilier. 

Ifølge daglig leder Daniel Hertzman ved Brennes Auto Moss er det allerede mange som har forhåndsbestilt denne spennende el-bilen. 

- Vi har over 20 forhåndsbestillinger, og jeg har faktisk også selv bestilt bilen, Dette er en utrolig flott bil. Etter prøvekjøring under lanseringsdagene i høst var jeg ikke i tvil. Der og da bestemte jeg meg for at denne skal jeg ha, sier Hertzman med et smil. 

- Her får kunden en premiumbil til en pris som er langt lavere enn tilsvarende bil hos konkurrentene. Jeg både gleder meg og er veldig spent på å se mottakelsen i det norske markedet, legger han til. 

Startpris fra 599.900! Kontakt oss i dag! ​
 

Imponerende rekkevidde 


Den romslige SUV-en har 505 km rekkevidde (NEDC), og en batterikapasitet på 86,4 kWh. 

Med 4×4 og et generelt høyt utstyrsnivå, får du en komplett el-bil som tar deg dit du vil. Skal du til fjells eller trenger å få med deg ekstra last, så er det også mulighet for tilhengerfeste og takstativ. Bilen har en hengervekt på 1410 kg. 

Sikkerheten er selvsagt ivaretatt, blant annet i form av hele 15 aktive og passive sikkerhetssystemer som for eksempel nivå 2 ADAS-systemer (Advanced Driver Assistance System). 

Se hele bildeserien av BYD Tang. Klikk her! 


Lekkert interiør 


BYD Tang har ikke minst lekkert skinninteriør som virkelig setter prikken over i-en og sørger for komplett premiumfølelse. Den har også elektriske justerbare forseter som både er ventilerte, oppvarmede og har memory-funksjon.

Et stort panorama glasstak sørger for mye naturlig lys I kupeen. LED-belysning, som kan justeres i 31 forskjellige fargetoner, sørger dessuten for behagelig belysning når mørket senker seg.

Sist, men ikke minst, prydes dashbordet av en 15,6 tommer stor touch-skjerm - som kan vendes både horisontalt og vertikalt.
 

BYD Tang får du fra kun 599.900,- Les mer her! 

Er på plass


Er du en av dem som kan tenke deg å bestille BYD Tang? Kontakt Brennes Auto Moss i dag!

Pris fra kr 599.900,-

Klikk her for å se enda flere bilder av BYD Tang.