BrennesAutoMOSS
Vitara_suzuki4-1680x960
HERLIG KJØREMASKIN: Kjempesuksessen Vitara 4×4 kommer med nye avgiftsgunstige 130 hk Hybrid og 140HK Boosterjet Turbo bensinmotorer.
KLASSENS STØRSTE: S-Cross SUV 4×4 er høy, bred og har den helt nye BoosterJet turbo bensinmotoren. Ikke minst har den 440 liter bagasjerom - det største i sin klasse.

Kontakt oss

Nå kommer disse hybridbilene med automatgir

Publiser: 03. mars 2021
Både Vitara 4x4 Hybrid og S-Cross 4x4 Hybrid kommer endelig med automatgir. Enda mer kjøreglede - kombinert med lavere forbruk og CO2-utslipp.
Tidligere har du kunnet få Suzukis hybridmodeller S-Cross og Vitara kun med manuelt gir. Nå får du også disse med kombinasjon hybrid/automat.

Interessert? Under kan du lese mer om disse herlige bilene.
 

Velutstyrte og med herlige kjøreegenskaper


Suzuki S-Cross kommer nå med ny og sterkere Boosterjet turbomotor med hybridteknologi. S-Cross 4×4 Hybrid har også hele 440 liter bagasjerom - som er klassens største.  Her er firehjulstrekk standard, og utstyrsnivået svært høyt.

Også kjempesuksessen Vitara 4×4 kommer nå med Boosterjet-motor med hybridteknologi. Den nye, kraftfulle turbomotoren gir deg fantastiske kjøreegenskaper - i kombinasjon med lavt forbruk!
 

Imponerende hybridteknologi


Både Vitara og S-Cross kommer med Suzuki sitt hybridsystem – Smart Hybrid Vehicle by Suzuki (SHVS).

Dette innebærer at bilen konverterer kinetisk energi som skapes ved bremsing eller ved reduksjon av hastighet.

Denne energien lagres i et spesielt batteri som sørger for å forbedre drivstofforbruket. Energien som er lagret brukes i utgangspunktet på to måter.

Den første er for å starte Suzuki sin Integrerte Start Generator (ISG). Dette hjelper motoren ved akselerering, spesielt i en oppoverbakke.

I tillegg til å hjelpe motoren ved akselerering, inkluderer hybridsystemet en start/stopp-funksjon. Systemet skrur av motoren når bilen står stille, noe som reduserer drivstofforbruket og CO2-utslippet når det er mye trafikk. Hybridsystemet hjelper dette systemet ved å bruke elektrisitet for å starte bilen igjen, noe som gjør bilen enda mer effektiv.

Vil du vite mer? Klikk her for å lese mer om Suzuki S-Cross 4x4 Hybrid og her for å lese om Suzuki Vitara 4x4 Hybrid


Ta kontakt! 


Har du spørsmål eller ønsker prøvekjøring? Du er hjertelig velkommen innom vår butikk på Høyda i Moss. Du kan også kontakte oss i Brennes Auto Moss her.