BrennesAutoMOSS
BYD-White
BYD

Tang 7-seter

BYD

Tang 7-seter

byd-tang-emperior-red
prøvekjøring

En elektrisk SUV i premiumklassen

Med sin lange rekkevidde, god plass, 7 seter som standard, 509 hester, 4×4 og mulighet for både tilhengerfeste og takstativ, er BYD Tang den perfekte familiebilen!
Er du på utkikk etter en romslig familiebil, med firehjulsdrift, 7 seter og lang rekkevidde? Da er den nye SUV-en fra BYD (Build your dreams) bilen for deg!

BYD Tang er en romslig SUV som har en rekkevidde fra 400-528 km* (WLTP kombinert/urban), 4×4 og 7 seter som standard - og et høyt utstyrsnivå. Hvis du skal på fjellet eller trenger å få med deg ekstra last, så er det også mulighet for tilhengerfeste og takstativ. BYD Tang har en hengervekt på 1500 kg. 

Interessert? Få Executive-pakke til en verdi av 92.500,- når du bestiller din BYD Tang. Klikk her!
 

Sikkerhet og utstyr BYD Tang


BYD Tang er spekket med høyteknologisk utstyr, som for eksempel 360º parkeringskamera, keyless entry og start, trådløs lading for mobile enheter.

Sikkerhet er også i høysete gjennom hele designprosessen, Tang har hele 15 aktive og passive sikkerhetssystemer som for eksempel nivå 2 ADAS-systemer (Advanced Driver Assistance System).

Dette inkluderer blant annet Adaptive Cruise Control, blindsonevarsling, filskiftevarsling, kollisjonsvarsling og automatisk nødbrems.

Bestill BYD Tang nå og få med Executive-pakke. Kontakt oss i dag! 

 

Lekkert interiør


7-seteren BYD Tang har klasseledende komfort; Bilen har lekkert skinninteriør, elektriske justerbare forseter som er både ventilerte og oppvarmede, med memory-funksjon. 

Et stort panorama glasstak sørger for mye naturlig lys I kupeen, samt LED-belysning som kan justeres i 31 forskjellige fargetoner sørger for behagelig belysning når mørket senker seg.

Dashbordet prydes av en 12,8 tommer stor touch-skjerm som kan vendes både horisontalt og vertikalt.

 

Startpris fra 619.900! Få med Executive-pakke verdt 92.500. Les mer her! 
 

Innovativ batteriteknologi


Etter mange års utvikling lanseres BYD sitt nyeste og sikreste bilbatteri til nå, Blade. På grunn av sin optimale struktur økes plassutnyttelsen av batteripakken med over 50% sammenlignet med konvensjonelle litium-jernfosfat-batterier. Dette fører til lavere vekt og lengre rekkevidde.

Batteriet har en batterikapasitet på 86,4 kWh. Tang tar 7 kW på AC-lading, og 110 kW på DC-lading.


Rekkevidde og forbruk 


Tang leveres med en klasseledende rekkevidde fra 400-528 km* (WLTP kombinert/urban). Dermed er dette en bil for både by og bygd, og et godt valg for deg som ønsker en bil med lang rekkevidde.

*Rekkevidden påvirkes av flere faktorer som for eksempel temperatur, kjøremønster lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP testsyklus.
 

Forhåndsbestill nå og få med Executive-pakke til en verdi av 92.500!


Executive-pakken inkluderer: 
 • 22 tommers felger
 • skinninteriør
 • 7 seter
 • panorama soltak
 • elektriske justerbare seter
 • ambiente lys
 • ventilerte seter
 • 360 graders kamera
 • oppvarmet ratt
 • trådløs mobillading
 • Brembo-bremser
 • elektrisk bakluke.
Vil du vite mer om BYD Tang EV600? Kontakt Brennes Auto Moss i dag!
Pris fra kr 629.800,-
Levert forhandler.
Kampanjerente
5,25%
Månedspris
6.150,-
Startleie
100.000,-
Leasingforslag inkluderer metalic lakk, gummimatter, vinterhjul, frakt og klargjøring.
Priseksempel privatleasing: 6.150,- pr. mnd./36 mnd./45.000 km kjørelengde, flytende nominell kampanjerente 5,25%, startleie 100.000,-, totalkostnad 326.207,-. Termingebyr kr 95,- og etableringsgebyr kr 4.995,- kommer i tillegg. Vi tar forbehold om skrivefeil.
byd-tang-emperior-red

BYD Tang 7-seter - Executive-pakke inkl. i prisen. Verdi 92.500,-

Executive-pakken inkluderer: 7 seter, 22 tommers felger, skinninteriør, panorama soltak, elektriske justerbare seter, ambiente lys, ventilerte seter, 360 graders kamera, oppvarmet ratt, trådløs mobillading, Brembo-bremser, elektrisk bakluke.
Fra kr
Kr 619.900,-

Bestill prøvekjøring av BYD Tang 7-seter
Kontakt oss i dag
Daniel Hertzman
Daniel Hertzman
Daglig leder/Salg
Eimis Sabaliauskas
Eimis Sabaliauskas
Salgssjef Nissan