BA-Moss2023
Ny%20BYD-png-logo
BYD

Tang 7-seter

BYD

Tang 7-seter

byd-tang-emperior-red
prøvekjøring
brosjyre

En elektrisk SUV i premiumklassen

Med sin lange rekkevidde, god plass, 7 seter som standard, 509 hester, 4×4 og mulighet for både tilhengerfeste og takstativ, er BYD Tang den perfekte familiebilen!
Er du på utkikk etter en romslig familiebil, med firehjulsdrift, 7 seter og lang rekkevidde? Da er den nye SUV-en fra BYD (Build your dreams) bilen for deg!

BYD Tang er en romslig SUV som har en rekkevidde fra 400-528 km* (WLTP kombinert/urban), 4×4 og 7 seter som standard - og et høyt utstyrsnivå. Hvis du skal på fjellet eller trenger å få med deg ekstra last, så er det også mulighet for tilhengerfeste og takstativ. BYD Tang har en hengervekt på 1500 kg.

 

Sikkerhet og utstyr BYD Tang


BYD Tang er spekket med høyteknologisk utstyr, som for eksempel 360º parkeringskamera, keyless entry og start, trådløs lading for mobile enheter.

Sikkerhet er også i høysete gjennom hele designprosessen, Tang har hele 15 aktive og passive sikkerhetssystemer som for eksempel nivå 2 ADAS-systemer (Advanced Driver Assistance System).

Dette inkluderer blant annet Adaptive Cruise Control, blindsonevarsling, filskiftevarsling, kollisjonsvarsling og automatisk nødbrems.

 

Lekkert interiør


7-seteren BYD Tang har klasseledende komfort; Bilen har lekkert skinninteriør, elektriske justerbare forseter som er både ventilerte og oppvarmede, med memory-funksjon. 

Et stort panorama glasstak sørger for mye naturlig lys I kupeen, samt LED-belysning som kan justeres i 31 forskjellige fargetoner sørger for behagelig belysning når mørket senker seg.

Dashbordet prydes av en 12,8 tommer stor touch-skjerm som kan vendes både horisontalt og vertikalt.

 

 

Innovativ batteriteknologi


Etter mange års utvikling lanseres BYD sitt nyeste og sikreste bilbatteri til nå, Blade. På grunn av sin optimale struktur økes plassutnyttelsen av batteripakken med over 50% sammenlignet med konvensjonelle litium-jernfosfat-batterier. Dette fører til lavere vekt og lengre rekkevidde.

Batteriet har en batterikapasitet på 86,4 kWh. Tang tar 7 kW på AC-lading, og 110 kW på DC-lading.
 


Rekkevidde og forbruk 


Tang leveres med en klasseledende rekkevidde fra 400-528 km* (WLTP kombinert/urban). Dermed er dette en bil for både by og bygd, og et godt valg for deg som ønsker en bil med lang rekkevidde.

*Rekkevidden påvirkes av flere faktorer som for eksempel temperatur, kjøremønster lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP testsyklus.
Pris fra kr 622.275,-
Levert forhandler.
Kampanjerente
6,40%
Månedspris
5.990,-
Startleie
0,-
Leasingforslag inkluderer metalic lakk, gummimatter, vinterhjul, frakt og klargjøring.
Priseksempel privatleasing: 5.990,- pr. mnd./48 mnd./40.000 km kjørelengde, flytende nominell kampanjerente 6,40%, startleie 0,-, totalkostnad 292.524,-. Termingebyr kr 95,- og etableringsgebyr kr 4.995,- kommer i tillegg. Vi tar forbehold om skrivefeil.
BYD_Tang_hvit_(4)

BYD Tang 7-seter - Executive-pakke


Nå får du Executive utstyrspakke til BYD Tang inkludert i prisen. Utstyret har en verdi på kr. 92.500,- men vil koste deg kr. 0,-.

Executive-pakken inkluderer:
7 seter
22" aluminium felger
Premium skinninteriør
Panorama soltak
Elektrisk justerbare seter
Ventilerte og oppvarmede seter
Ambiente lys
360° kamera
Oppvarmet ratt
Trådløs mobillading
Brembo bremser
Elektrisk bakluke
Spar kr
92.500,-

BYD_Tang

BYD Tang 7-seter - Vinter kampanje


I tillegg til inkludert Executive-pakke får du kr. 70.000,- i rabatt.
Kundefordel er samlet kr. 162.500,-!
Rabatten gjelder kun et begrenset antall lagerbiler.
Spar kr
70.000,-

Kampanje periode 23.10.2023 - 31.12.2023. Kan ikke kombineres med leasingkampanje.
Bestill prøvekjøring av BYD Tang 7-seter
Kontakt oss i dag
Daniel Hertzman
Daniel Hertzman
Daglig leder/Salg