Brennes%20Auto_black

BMW Service

Autorisert BMW verksted og BMW Servicepartner
69 16 17 00
BESTILL
Brennes Auto - Autorisert BMW, BMW I verksted og BMW Servicepartner.
Brennes Auto er en del av det verdensomspennende BMW servicepartner nettverket og dermed et autorisert BMW personbil og BMW elbil merkeverksted. Hos oss finner du høyt kvalifiserte medarbeidere og avanserte informasjons- og diagnosesystemer som opprettholder verdien på bilen og ivaretar eventuelle fabrikkgarantier og andre garantier.

Våre erfarne spesialister kan BMW og vil alltid tilby deg utmerket service uansett om din BMW trenger en spesiell sjekk, vedlikehold eller en lovbestemt kontroll. Med BMW service drar du fordel av BMWs omfattende ekspertise og innovativ diagnose- og programmeringsteknologi slik at din BMW alltid er i ypperlig stand. Når din BMW har vært til kontroll eller vedlikehold hos oss, kan du være sikker på at kjøregleden alltid er på topp.

Skreddersydde serviceavtaler med prisløfte
Har du tegnet en BMW Service Inclusive kan du henvende deg til oss når behovet melder seg. Våre servicespesialister undersøker din BMW grundig og utbedrer eventuelle mangler. Du kan stole på vår kunnskap og erfaring.

Med BMW Service Prisløfte er det ingen grunn til å velge noe annet. For biler som er fem år eller eldre lover vi at du får den samme prisen på tilsvarende service og reparasjoner som konkurrerende verksteder tilbyr. For å benytte deg av dette prisløftet må du innhente et skriftlig pristilbud fra et godkjent konkurrerende verksted. Når du dokumenterer dette tilbudet for oss, utfører vi den samme jobben til samme pris. 

Jevnlig service
Skal du gjøre bilen klar for en ny sesong eller skal du ut på en lengre kjøretur, f.eks. til Europa, kan det være lurt å få oss til å gjennomføre en kontroll av bilen. Med førsteklasses servicekvalitet opprettholdes verdien på din BMW. Du drar nytte av fagkompetansen og erfaringen til våre servicemedarbeidere og BMW Originaldeler til gunstige priser. Kontakt oss for et nærmere tilbud. Vi gjennomfører blant annet:
  • BMW vedlikehold
  • BMW hjul- og dekkservice
  • BMW oljeskiftservice
  • Periodisk kjøretøykontroll (EU-kontroll)
  • Karosseri og lakk
  • Oppdateringer og oppgraderinger med mer.

Bestill en time

Fyll ut skjema nedenfor og vil vil kontakte deg for avtale om dag og klokkeslett.

Verksted
BMW Service
Bilskade
Bilglass
Dekkhotell
Leiebil