Brennes%20Auto_black
Hyundai-white2
Hyundai

Santa Fe Plug-In Hybrid

Hyundai

Santa Fe Plug-In Hybrid

SantaFe1
prøvekjøring
brosjyre
Les mer
Bygg din Santa Fe Plug-In Hybrid 

Nå som ladbar hybrid

Santa Fe har en rekke forbedringer og oppgraderinger, og leveres som ladbar hybrid. Santa Fe er den første bilen i Europa som er bygget på Hyundais helt nye tredje generasjons plattform. Det gir resultater i form av bedre ytelser, høyere effektivitet og enda sikrere biler.

Et kraftfullt design med et distinkt utseende.

Eksteriørdesignet i nye Santa Fe skaper et tydelig avtrykk i SUV-landskapet, med et utseende som er både robust og sofistikert.


Nye baklykter og støtfanger.

I hekken har bilen fått nye baklykter som strekker seg langs hele bredden med en refleksstripe på tvers av bakluken. Bilens bredde er understreket av en ny og mer sofistikert støtfanger.


Helt ny Luxury Package.

Nye Santa Fe tilbys som første Hyundai-modell med en helt ny Luxury Package som tilvalg. Denne pakken inkluderer dedikerte 20’’-felger, samt støtfangere og skjørt som er lakkert i bilens farge i stedet for matt svart.


Nye interiørelementer.

Nye Santa Fe får mer plass, høyere komfort og enda flere nyttefunksjoner enn forgjengeren. Bilens opplevde kvalitet heves med myke materialer i alle overflater, en ny 10,25’’ infotainmentenhet og nytt design på nedre del av dashbordet. I tillegg får bilen et helt nytt heldigitalt instrumentpanel på 12,3’’. Bilen følger dessuten oppskriften fra blant annet Kona Electric, med flytende midtkonsoll og knapper for å betjene girvalg. Nye Santa Fe får også en Terrain Mode-velger i form av et hjul i midtkonsollen hvor man enkelt kan velge mellom forskjellige kjøremoduser.


Firehjulsdrift som standard.

Ladbare Santa Fe får firehjulsdrift som standard. Begge de elektrifiserte drivlinjene leveres med en nyutviklet 6-trinns automatkasse, som gir raskere girskift og enda bedre drivstoffeffektivitet målt mot forrige utgave av girkassen.


Toppmoderne sikkerhetssystemer.

Nye Santa Fe er utstyrt med Hyundais omfattende sikkerhetsteknologi, og har SmartSense-funksjoner som følger de strengeste sikkerhetsstandardene i Europa. Ytterligere forbedringer i sikkerhetsutstyret gjør at nye Santa Fe er på linje med premiumkonkurrenter.
Pris fra kr 724.800,-
Levert forhandler.
Bestill prøvekjøring av Hyundai Santa Fe Plug-In Hybrid
Kontakt oss i dag
Kristoffer Brenne
Kristoffer Brenne
Salgsrepresentant
Tor-Martin Jakobsen
Tor-Martin Jakobsen
Salgsrepresentant