Brennes%20Auto_black
Hyundai-white2
Hyundai

Tucson Plug-In Hybrid

Hyundai

Tucson Plug-In Hybrid

NX4_exterior
prøvekjøring
brosjyre
Les mer

Nyskapende design og elektrisk ytelse.

Helt nye Tucson er en SUV full av avansert utstyr, har et progressivt design og toppmoderne teknologi.

Nyskapende design.

Designet til helt nye Tucson har overflater og linjer som skaper et nytt og moderne SUV-design. Et større og bredere karosseri med markante vinkler og dynamiske proporsjoner gir Tucson et progressivt utseende som samtidig viderefører bilens SUV-gener.


Høy komfort og praktiske løsninger.

Praktiske løsninger og tilkoblingsmuligheter gjør helt nye Tucson allsidig og komfortabel. Funksjoner, som innstigningshjelp og mulighet til å legge ned baksetene fra bagasjerommet, gjør det enkelt å komme seg inn i og ut av bilen og å få med seg all bagasjen. Passasjerene vil sette pris på setevarmen i for- og baksetene og 3-soners klimaregulering med indirekte luftdyser.


10,25-tommers berøringsskjerm og berøringsfelter.

10,25-tommers berøringsskjerm går sømløst over i konsollen med berøringsfeltene. Alle navigasjons-, infotainment- og klimafunksjoner styres med berøringsfelter.


Ekstra sikkerhet med syv kollisjonsputer.

Bilen er utstyrt med et utvidet kollisjonsputesystem med syv kollisjonsputer inkludert sidekollisjonspute i midten foran.


Fem års garanti – ubegrenset kjørelengde.

Hyundais garantiprogram er et uttrykk for at Kona Electric er produsert etter strenge kvalitetsstandarder. Vi tilbyr en av bransjens beste garantier på 5 år uten kilometerbegrensning. Det gir deg et problemfritt bilhold og trygghet i hverdagen. I tillegg leveres litium-ion polymerbatteriet i Kona Electric med en garanti på 8 år eller 160 000 km, avhengig av hva som inntreffer først.
Pris fra kr 518.800,-
Levert forhandler.
Kampanjerente
2,99%
Månedspris
3660,-
Startleie
69.900,-
Helt nye TUCSON Plug-in Hybrid kommer med sportslige 265 hestekrefter, ekte firehjulsdrift som standard og en elektrisk rekkevidde på inntil 62 kilometer. Denne ladbare hybriden er den ultimate famile-SUVen, perfekt for våre norske forhold. Videre har TUCSON Plug-in Hybrid mange nye, innovative løsninger, med blant annet oppgradert SmartSense sikkerhetssystem, unikt design og avansert teknologi som fjernstyrt parkering.
Priseksempel privatleasing: 3660,- pr. mnd./36 mnd./36 000 km kjørelengde, flytende nominell kampanjerente 2,99%, startleie 69.900,-, totalkostnad 206.471,-. Termingebyr kr 119,- og etableringsgebyr kr 5.988,- kommer i tillegg. Vi tar forbehold om skrivefeil.
Bestill prøvekjøring av Hyundai Tucson Plug-In Hybrid
Kontakt oss i dag
Kristoffer Brenne
Kristoffer Brenne
Salgsrepresentant
Tor-Martin Jakobsen
Tor-Martin Jakobsen
Salgsrepresentant