Brennes%20Auto_black
Website_NissanNext_White
Nissan

NV250

Nissan

NV250

NV250_moodimages_5
prøvekjøring

NYE NISSAN NV250

Partneren for dine behov
Nissan har lanseret sin ferskeste modell i segmentet lett varebil: Den nye og kompakte NV250. NV250 erstatter NV200 og har forbedret sikkerhet og er mer pålitelig takket være integrerte Nissan Intelligent Mobility-teknologier og bransjeledende 5 år/160 000 km garanti, og denne nye varebilen sørger for å tilfredsstille næringdrivendes behov.

Kundene nyter godt av flere motor- og interiørkonfigurasjoner, to karosserilengder og større utvalg av ombygginger enn noen gang. Varebilen er også tilgjengelig i Varebil-, Crew- og Combi-utførelse for optimal praktisk bruk og funksjonalitet.

Andre viktige funksjoner er:

800 kg nyttelast og to karosserilengder som styrker evnen til å håndtere mye last

Euro 6d temp-kompatibel motor med redusert CO2-utslipp og optimalisert drivstofforbruk som medfører lavere totale driftskostnader
Mer fleksibilitet takket være et bredt spekter av ombygginger. Ombygginger inkluderer trepanel i lasterommet, tilgang med rullestol gjennom bakdøren, valgfritt ekstrautstyr som f.eks. integrerte kjøleenheter
Mange integrerte Nissan Intelligent Mobility-teknologier, inkludert Bakkestartassistent og Extended Grip
Nissans bransjeledende 5 år/160 000 km garanti som standard

Paolo D’Ettore, vår direktør for LCV Business Unit, Nissan Europe, sier "Den nye Nissan NV250 er den perfekte kompakte varebilen for småbedrifter med store ambisjoner. Når vi gir kundene muligheten til å velge den versjonene som passer perfekt, vil NV250 inspirere til smidigere varelevering og større frihet i privat bruk."

Varebilversjonen tilbys i to karosserilengder (L1 / L2) og leveres med flere forskjellige setekonfigurasjoner, mens Crew-versjonen kun leveres i én lengde (L2) med maksimalt 4 seter og flyttbar skillevegg som gir fleksibelt lasterom. Sammenlagt innebærer disse funksjonene at NV250 kan håndtere alt fra raske leveringer i bygatene til transport av materialer til byggeplasser.

Combi, som er en passasjervariant, leveres kun i en lengde (L1) og med fem seter. Meget god komfort i kupeen og rikelig bagasjerom gjør den til et ideelt alternativ for familieturer eller transport av utstyr til utendørs sportsaktiviteter.

NV250 er utviklet gjennom samarbeidet i vår allianse med Renault, og bilen kan leveres med en velprøvd 1,5-liter dieselmotor med tre alternative drivlinjer. Styrken og mulighetene i alliansen muliggjør Nissans investeringer og positive utsikter i segmentet for lette varebiler.
Pris fra kr 283.700,-
Levert forhandler.
Bestill prøvekjøring av Nissan NV250
Kontakt oss i dag
Tore Pettersen
Tore Pettersen
Salgssjef
Raymon Rognli
Raymon Rognli
Salgsrepresentant
Thomas Lindbæk
Thomas Lindbæk
Salgsrepresentant