BrennesAutoMOSS
Suzukilogo

Suzuki

Som skapt for norske forhold.
ACROSS 4X4 Plug-in hybrid

Suzuki ACROSS 4X4 Plug-in hybrid

ACROSS 4X4 er en robust og sporty plug-in hybrid-SUV, utstyrt med et sofistikert plug-in hybrid-system og med Suzukis elektroniske firehjulsdrift-system E-Four. ACROSS 4X4 er en kompromissløs, fullverdig og moderne SUV.
LEASINGTILBUD
kampanjeTILBUD
Swift 4x4 Hybrid

Suzuki Swift 4x4 Hybrid

Swift 4×4 er en av Norges mest solgte småbiler og den nye modellen kommer med en hybridmotor som sørger for enda lavere forbruk og CO2-utslipp. Dette gjør nye Swift til en avgiftsvinner – noe som gjenspeiles i den lave prisen.
kampanjeTILBUD
Ignis Offroad 4x4 Hybrid

Suzuki Ignis Offroad 4x4 Hybrid

Ignis Offroad er oppfølgeren til den helt nyskapende kompakt SUVen Ignis SUV. Med et enda tøffere design er Ignis Offroad klar for hverdagens utfordringer!
kampanjeTILBUD
S-Cross Hybrid 4X4

Suzuki S-Cross Hybrid 4X4

En helt ny Suzuki S-Cross med ny og sterkere hybrid turbomotor. Nye S-Cross SUV 4×4 er høyere, bredere og har den helt nye BoosterJet turbo bensinmotoren. S-Cross SUV 4×4 har også hele 440 liter bagasjerom, som er klassens største. Firehjulstrekk er standard, og utstyrsnivået svært høyt.
kampanjeTILBUD
Vitara Hybrid 4x4

Suzuki Vitara Hybrid 4x4

Kjempesuksessen Vitara 4×4 kommer med nye avgiftsgunstige 130 hk Hybrid og 140HK Boosterjet Turbo bensinmotorer. De nye kraftfulle turbomotorene gir deg fantastiske kjøreegenskaper i kombinasjon med lavt forbruk!
kampanjeTILBUD