AutoRabekken
Hyundai_Logo_Vertical_FullColour

Hyundai

Hyundais nye tankegang er større, smartere og drevet av ønsket om å dele stilige og effektive biler av høy kvalitet med alle. Det betyr at de utfordrer konvensjonen på alle måter - ikke for å være annerledes, men fordi det gjør Hyundaien du kjører litt bedre.
Tucson Plug-In Hybrid

Hyundai Tucson Plug-In Hybrid

Helt nye Tucson er en SUV full av avansert utstyr, har et progressivt design og toppmoderne teknologi.
LEASINGTILBUD
Hyundai Tucson Plug-In Hybrid
Santa Fe Plug-In Hybrid

Hyundai Santa Fe Plug-In Hybrid

Santa Fe har en rekke forbedringer og oppgraderinger, og leveres som ladbar hybrid. Santa Fe er den første bilen i Europa som er bygget på Hyundais helt nye tredje generasjons plattform. Det gir resultater i form av bedre ytelser, høyere effektivitet og enda sikrere biler.
Hyundai Santa Fe Plug-In Hybrid
IONIQ 5

Hyundai IONIQ 5

Med et futuristisk konseptbildesign og avansert teknologi byr IONIQ 5 på rask lynlading og en rekkevidde på inntil 481 km.
kampanjeTILBUD
Hyundai IONIQ 5
Nye KONA electric

Hyundai Nye KONA electric

Fremtiden er her. Nye KONA Electric har en rekkevidde på opptil 484 km, omfattende utstyrspakke, navigasjon, premium lyd fra KRELL og en komplett sikkerhetspakke. Den er tilgjengelig både som Standard Range og Long Range.
LEASINGTILBUD
kampanjeTILBUD
Hyundai Nye KONA electric
IONIQ 6

Hyundai IONIQ 6

Helt nye IONIQ 6 har en unik design som definerer den nye elektriske æraen. Den strømlinjeformede utformingen og kuppelformen innvendig skaper et skjermet oppholdsrom med høy komfort og praktiske funksjoner som gir deg en helt ny kjøreopplevelse.
Hyundai IONIQ 6