Brennes%20Auto_black
Hyundai_Logo_Vertical_FullColour

Hyundai

Hyundais nye tankegang er større, smartere og drevet av ønsket om å dele stilige og effektive biler av høy kvalitet med alle. Det betyr at de utfordrer konvensjonen på alle måter - ikke for å være annerledes, men fordi det gjør Hyundaien du kjører litt bedre.
Tucson Plug-In Hybrid

Hyundai Tucson Plug-In Hybrid

Helt nye Tucson er en SUV full av avansert utstyr, har et progressivt design og toppmoderne teknologi.
LEASINGTILBUD
kampanjeTILBUD
Santa Fe Plug-In Hybrid

Hyundai Santa Fe Plug-In Hybrid

Santa Fe har en rekke forbedringer og oppgraderinger, og leveres som ladbar hybrid. Santa Fe er den første bilen i Europa som er bygget på Hyundais helt nye tredje generasjons plattform. Det gir resultater i form av bedre ytelser, høyere effektivitet og enda sikrere biler.
LEASINGTILBUD
IONIQ 5

Hyundai IONIQ 5

Med et futuristisk konseptbildesign og avansert teknologi byr IONIQ 5 på rask lynlading og en rekkevidde på inntil 481 km.
LEASINGTILBUD
IONIQ Electric

Hyundai IONIQ Electric

Nye IONIQ electric gir deg fascinerende kjøreopplevelser og en rekkevidde på 311 km per lading.* Det nye litium-ion polymerbatteriet kan lades til 80 % på under en time med en hurtiglader. Dette er bare begynnelsen. Next Awaits.
kampanjeTILBUD
Nye KONA electric

Hyundai Nye KONA electric

Fremtiden er her. Nye KONA Electric har en rekkevidde på opptil 484 km, omfattende utstyrspakke, navigasjon, premium lyd fra KRELL og en komplett sikkerhetspakke. Den er tilgjengelig både som Standard Range og Long Range.
LEASINGTILBUD
kampanjeTILBUD