BA-Sarpsborg2023

Historen

Brennes Auto – kvalitet og service siden 1973.
Datsun
Kjell Brenne etablerte Brennes Auto i mai 1973, det samme året som oljekrisa rammet den vestlige verden. Det ga selvsagt ingen pangstart for bilselgeren. Men til tross for at mange gikk på ski i gatene for å spare bensin den vinteren, var Datsun (nå Nissan) Cherry med sin bensingaranti en bestselger i butikken. 

Straks etter krisen kom oppsvingen, og 1977 ble et rekordår for Brennes. Bedriften vokste både i omsetning, utvalg og antall ansatte. Dermed gikk det ikke lang tid før behovet for større loakler meldte seg. Valget falt på Klokkergårdveien, hvor vi i 1979 flyttet inn i et splitter nytt og moderne bygg. Det var et stykke unna den sentrale adressen i Oscarsgate, men det påvirket ikke salget. Kundene strømmet til, og snart måtte flere bygg reises på tomta. I 2015 valgte vi å rive hovedbygningen på grunn av dårlige grunnforhold. Bygget ble erstattet av en tidsriktig hall på over 6.200 kvm som tilfredsstiller alle krav og er bygget for å kunne tilby ansatte og kunder de beste forhold. 

Brennes Auto har hatt en stabil vekst siden etableringen. Vi har solgt både BMW, Rover og Mercedes varebiler, men Nissan har hele tiden vært hovedproduktet. Og i 2018 ønsket vi også Hyundai og Mazda velkommen til familien. Dessuten har vi et stadig voksende utvalg av bruktbiler.

I tillegg til fine biler er merkevaren Brennes Auto vår største stolthet. Arven etter Kjell Brenne preger alt arbeidet vi utfører. Han var en ydmyk og serviceinnstilt mann som mente man skulle se kunden med en gang de kom inn døra, og at servicen skulle være like god gjennom hele salgsløpet. Han var, og fortsetter å være, en stor inspirasjonkilde. Og vår viktigste ressurs er våre ansatte. Gjennom svært gode arbeidsforhold og interne rutiner har vi etablert et serviceinnstilt vinnerteam. Ikke minst er vi gode på ettermarkedet og på personlige og tette kunderelasjoner. 

Derfor gjør vi vårt ytterste for å tilby deg all den hjelpen du trenger, på ett og samme sted, til riktige priser og uslåelig service. I tillegg til bilsalget tilbyr vi også verksted- og servicetjenesterskadeopprettingbilglassdekkhotell og leiebil. Dessuten er vi godkjent merkeverksted for Nissan, Mazda, Hyundai.

 
Kjell-Ingar Brenne
Kjell-Ingar Brenne
Eier
Jobbe hos oss
Lærling
Medarbeidere
Veihjelp
Kontakt oss