BA-Moss2023

Nissan - Veihjelp


Vi ønsker at du skal kjøre din Nissan med fullstendig ro i sinnet. Uansett hva som måtte oppstå, ber vi deg om å kontakte oss først. Vi vil strekke oss langt for å få både deg og din bil tilbake på veien så raskt og problemfritt som mulig. Vår assistanse er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken – og det beste av alt er at det er helt gratis!

UANSETT HVA SOM SKJER; RING OSS FØRST!
Ved motorstopp eller ulykker er Nissan Assistance Veihjelp alltid klar til å hjelpe. Vi sender ut Nissan Assistance så raskt som mulig.

Ring 66 98 39 27
Internasjonalt: +47 66 98 39 27 (normal operatør takst)

Våre Nissan Assistance-teknikere kan løse mange problemer på stedet og få deg videre på ferden med en gang. Hvis det ikke er mulig, vil vår veihjelp-patrulje frakte deg og din bil til nærmeste Nissan-forhandler, hvor en av våre dyktige teknikere vil evaluere bilen din.

VÅR OMSORG SLUTTER IKKE HER …
Hvis bilen ikke kan repareres samme dag, vil Nissan Assistance Veihjelp enten tilby deg annen transportmetode slik at du kan fortsette reisen, eller ordne med innkvartering for deg og passasjerene dine i inntil 3 dager, dersom du velger å vente på at reparasjonen blir ferdig.

… OG VI TAR DET VIDERE
Har du låst deg ute av bilen eller gått tom for bensin? Ikke noe problem, Nissan Assistance Veihjelp dekker deg også i slike tilfeller og vil sørge for at du kommer deg tilbake på veien.

OG HVA MED ELEKTRISKE BILER?
Nissan Veihjelp er også her for deg – bare ring:
66 98 39 27 (tast 1)
Internasjonalt: +47 66 98 39 27

Du vil få fordel av samme service som andre biler, i tillegg til gratis og ubegrenset veihjelp gjennom det første året dersom du opplever et motorstopp forårsaket av et tomt eller tilnærmet tomt Li-ion batteri.