Brennes%20Auto_black
Hyundai

IONIQ 5

Hyundai

IONIQ 5

2022-Hyundai-Ioniq-5-10
Meld din interesse
Les mer

En elektrisk familie-SUV.

Reserver din IONIQ 5 i dag!

IONIQ 5 blir en romslig familie-SUV med god plass og et banebrytende interiørdesign. Fra og med tirsdag 23. februar kan du sikre deg fremtidens elbil ved å reservere din egne lanseringsversjon av IONIQ 5, kalt IONIQ 5 Project 45. Lanseringsversjonen er begrenset til kun 3 000 enheter i hele Europa og fungerer etter førstemann til mølla-prinsippet. Reservasjonen er uforpliktende frem til en evt. kontraktsinngåelse senere på våren.

Vår revolusjonerende elbil med ultrarask lading.

Helt nye IONIQ 5 er blant de aller første elbilene i verden som leveres med 800-volts batterisystem. Bilen har dermed støtte for ultrarask lynlading på opptil 232 kW. Dette sørger for svært raske ladehastigheter, som også holder seg jevnt selv på svært høy hastighet gjennom ladingen. Dermed vil bilen kunne lade fra 10 til 80 prosent på bare 18 minutter. I tillegg sørger 800-voltssystemet for vekt- og plassoptimalisering. På hjemmelader støtter bilen 11 kW.


Fra 0-100 på 5,3 sekunder.

Helt nye IONIQ 5 øker pulsen på et øyeblikk med dynamikken fra bilens avanserte elektriske drivlinje. I full komfort sender IONIQ 5 deg fra 0-100 km/t på bare 5,3 sekunder.


Eksteriørdesign.

Hyundai 45 er et dedikert elbilkonsept, og har et særegent design med harde linjer og skarpe vinkler. 45 er det andre konseptet fra Hyundai som er designet etter designfilosofien «Sensuous Sportiness», og danner grunnlaget for kommende elbiler fra Hyundai.


Et glimt til fremtiden.

Hyundais konseptbiler er ikke enkeltstående. Med det mener Hyundai at konseptene er laget for å inspirere nye modeller, samtidig som de henter inspirasjon fra konsepter og modeller som allerede eksisterer. I 45s tilfelle er slektskapet til Pony-konseptet fra 1974 helt tydelig, samtidig som den røde tråden i «Sensous Sportiness» hentes igjen i blant annet Prophecy-konseptet. Selv om designretningen i 45 og Prophecy skiller seg tydelig fra hverandre, knyttes modellene sammen av elementer som de lett gjenkjennelige piksellampene, å vel som fokuset på fremtidsrettede løsninger for elbiler. Helt sentralt for Hyundais konsepter er dessuten at de tegner et tydelig bilde av hva som snart kommer fra selskapet.

RESERVER DIN IONIQ 5 I HER!
Pris fra kr 499.900,-
Levert Sarpsborg.
Vi holder deg oppdatert om Hyundai IONIQ 5
Navn
Mobil
E-post
Kommentar/Beskjed
Skjemaopplysningene du deler blir automatisk slettet fra nettsidene etter 60 dager.
Kontakt oss i dag
Tore Pettersen
Tore Pettersen
Salgssjef
Kristoffer Brenne
Kristoffer Brenne
Salgsrepresentant
Raymon Rognli
Raymon Rognli
Salgsrepresentant
210108_IONIQ5_Teaser_Front
210108_IONIQ5_Teaser_Front
IONIQ 5
Reserver din IONIQ 5 i dag!
Kampanjepris
499.900,-
Nye_IONIQ_electric_eksteri%C3%B8r_1
Nye_IONIQ_electric_eksteri%C3%B8r_1
NYE Hyundai IONIQ electric
32% lengre rekkevidde!
Fra kr
299.900,-