BA-Sarpsborg2023

Hyundai - Veihjelp


Det er en beroligende tanke å vite at hvis noe uforutsett skulle skje, eller hvis du trenger veihjelp, kan du ringe Hyundai Assistanse på telefonnummer 800 31 337.

Hyundai Motor Norway samarbeider med anerkjente redningsselskaper for å gi deg best mulig trygghet på veiene. Derfor får du fritt medlemskap i to år (24 måneder) med Hyundai Assistanse, betjent av ARC/SOS International Norge, når du kjøper en ny Hyundai.

Forhåpentligvis vil du ikke ha behov for Assistanse, men det er betryggende å vite at hvis noe uforutsett skulle skje, er det bare å ringe Hyundai Assistanse på telefonnummer 800 31 337.

Det er viktig å følge vedlikeholdsprogrammet for din Hyundai, som er beskrevet i serviceheftet. Du kan finne mer informasjon i Hyundai Assistanse-brosjyren som følger med instruksjonsboken og serviceheftet når du mottar bilen din.

Du har også muligheten til å forlenge Hyundai Assistanse-avtalen i opptil 10 år fra bilens første registreringsdato. Dette er valgfritt, og kan gjøres hos forhandleren du kjøpte bilen hos eller hos ditt Hyundai-verksted.