BA-Fredrikstad2023
Hyundai-white2
Hyundai

Nye KONA electric

Hyundai

Nye KONA electric

S3_04603
prøvekjøring
brosjyre
Les mer

Over 500 km rekkevidde.

Helt nye Hyundai KONA Electric har blitt større og sterkere. SUV-en er oppgradert med et nytt utseende, smart teknologi og den lengste rekkevidden i klassen. Den kommer også både som Standard Range med inntil 377 km rekkevidde fra 352.900,- og Long Range med inntil 514 km rekkevidde fra 387.900,-.

Dynamisk elbildesign.
Det futuristiske designet til helt nye KONA Electric bygger på elbilens egenskaper og kombinerer en renskåren front med aerodynamiske linjer. Og tross det futuristiske utseendet er det ingen tvil om at helt nye KONA Electric er en SUV. Den dynamiske profilen forsterkes av markante hjulbuelister som omslutter hovedlyktene og baklyktene.


Større og sterkere.
Helt nye KONA Electric har vokst både i lengden og bredden for å gjøre kupeen større, men har samme formspråk som forgjengeren.


Bred lyslist.
Den markante fronten har en lyslist som strekker seg langs panseret i bilens bredde.


Markant hekkdesign.
Lyslisten på bilens bakpart har piksler, og det høytmonterte bremselyset er integrert i den satengmatte kromlisten på spoileren.

Et nytt teknisk nivå.
Helt nye KONA setter en ny standard for kompakt-SUV-segmentet med et rikt utvalg avansert teknologi. Her får du moderne tilkoblingsmuligheter og smarte komfortfunksjoner, og selvsagt siste nytt innen sikkerhets- og førerassistentsystemer.

Alltid oppdatert.
Dette er den første Hyundai-modellen som har det helt nye brukergrensesnittet Connected Car Navigation Cockpit og trådløse programvareoppdateringer (over-the-air) av alle systemene i bilen.

To integrerte 12,3-tommers skjermer.
Både infotainmentskjermen, som er en berøringsskjerm på 12,3 tommer, og det digitale instrumentdisplayet, som også er på 12,3 tommer, er montert på dashbordet.

Hyundai digital nøkkel.
Enkelt og greit. Med Hyundai digital nøkkel kan du låse opp helt nye KONA Electric ved å holde smarttelefonen mot håndtaket på en av fordørene.

Automatisk parkeringsassistent 2.
Helt nye KONA Electric kan lukeparkere, parkere på tvers, rygge inn i og kjøre forover ut av en parkeringsluke automatisk mens du står på utsiden av bilen.

Dette er bare noe av hva Nye Hyundai Kona har og tilby.

Pris fra kr 352.900,-
Levert forhandler.
Nye KONA electric
Kampanjerente 0,01%

Hyundai Nye KONA electric

Premium Long Range 218 hk

2.487,-/mnd
1395650616-Premium Long Range 218 hk
Bestill prøvekjøring av Hyundai Nye KONA electric
Kontakt oss i dag
Gunnar Vignes
Gunnar Vignes
Daglig leder
Ole Christian Grundvig
Ole Christian Grundvig
Salgsrepresentant
Kjell Salamonsen
Kjell Salamonsen
Salgsrepresentant