BA-Moss2023
Website_NissanNext_White
Nissan

LEAF

Nissan

LEAF

NISSAN_LEAF_Mood_Image_4
prøvekjøring
Les mer
Bygg din LEAF 

NISSAN LEAF

Et stort steg fremover for verdens bestselgende elbil. Gjør deg klar til en helt ny måte å kjøre på der hver dag er like spennende.

Det har aldri vært et bedre tidspunkt for å nyte den umiddelbare responsen til en 100 % elektrisk motor. Med ladetider på rundt 60 minutter og opptil 385 km rekkevidde, byr Nissan LEAF på enda mer innovasjon for å få mer ut av kilometrene dine og øke batteriets kapasitet.

Nissan LEAF er utstyrt med de beste intelligente kjøreteknologiene, inkludert e-pedal og ProPILOT Assist og sørger for en herlig dynamisk kjøreopplevelse. Helelektriske Nissan LEAF er den perfekte representasjonen av Nissan Intelligent Mobility.

Selv om den ser kompakt ut, har Nissan LEAF mye bagasjeplass. Det passer godt når du skal handle eller ta med deg mye bagasje. Oppdag lengden, høyden og bredden til Nissan LEAF, og se alle de andre opplysningene du trenger.

Med markerte og aerodynamiske linjer, et unikt flytende tak og en karakteristisk V-Motion-grill, gir Nissan LEAF et like avansert inntrykk som teknologien som ligger bak. Vær dristig. Vær eventyrlysten. La deg fascinere.

Pris fra kr 240.100,-
Levert forhandler.
LEAF
Fastrente 3,49%

Nissan LEAF

39 kWh N-Connecta

1990,-/mnd
Vis kampanjedetaljer
1009196301-39 kWh N-Connecta
Spar 58.800,-
1009196301-39 kWh N-Connecta
Bestill prøvekjøring av Nissan LEAF
Kontakt oss i dag
Daniel Hertzman
Daniel Hertzman
Daglig leder/Salg