BA-Moss2023
Suzukilogo

Suzuki

Som skapt for norske forhold.
ACROSS 4X4 Plug-in hybrid

Suzuki ACROSS 4X4 Plug-in hybrid

ACROSS 4X4 er en robust og sporty plug-in hybrid-SUV, utstyrt med et sofistikert plug-in hybrid-system og med Suzukis elektroniske firehjulsdrift-system E-Four. ACROSS 4X4 er en kompromissløs, fullverdig og moderne SUV.
Suzuki_ACROSS 4X4 Plug-in hybrid
S-Cross 4X4 Hybrid

Suzuki S-Cross 4X4 Hybrid

S-Cross i helt ny utgave! Nye S-Cross 4×4 Hybrid er høyere, bredere og har den helt nye BoosterJet turbo bensinmotoren. S-Cross har også hele 440 liter bagasjerom, som er klassens største. Firehjulstrekk er standard, og utstyrsnivået svært høyt.
Suzuki_S-Cross 4X4 Hybrid
Vitara 4X4 Hybrid

Suzuki Vitara 4X4 Hybrid

Nå leveres den populære firehjulstrekkeren Vitara som fullhybrid! Den høyrereiste SUV-en er ikke dermed bare mer drivstoffeffektiv – de gir også ut mindre utslipp og er mer miljøvennlig. Bilen leveres med fantastiske kjøreegenskaper som alltid er forberedt for maksimalt grep. Vitara 4×4 Fullhybrid leveres med firehjulstrekk og automatgir som standard, og kan trekke 1.200 kg hengervekt.
Suzuki_Vitara 4X4 Hybrid
Swift 4x4 Hybrid

Suzuki Swift 4x4 Hybrid

Swift 4×4 er en av Norges mest populære småbiler og den nye modellen kommer med en hybridmotor som sørger for enda lavere forbruk og CO2-utslipp. Dette gjør nye Swift til en avgiftsvinner – noe som gjenspeiles i den lave prisen.
Suzuki_Swift 4x4 Hybrid