BA-Moss2023
Suzukilogo

Suzuki

Som skapt for norske forhold.
ACROSS 4X4 Plug-in hybrid

Suzuki ACROSS 4X4 Plug-in hybrid

ACROSS 4X4 er en robust og sporty plug-in hybrid-SUV, utstyrt med et sofistikert plug-in hybrid-system og med Suzukis elektroniske firehjulsdrift-system E-Four. ACROSS 4X4 er en kompromissløs, fullverdig og moderne SUV.
Suzuki ACROSS 4X4 Plug-in hybrid
S-Cross 4X4 Hybrid

Suzuki S-Cross 4X4 Hybrid

S-Cross i helt ny utgave! Nye S-Cross 4×4 Hybrid er høyere, bredere og har den helt nye BoosterJet turbo bensinmotoren. S-Cross har også hele 440 liter bagasjerom, som er klassens største. Firehjulstrekk er standard, og utstyrsnivået svært høyt.
Suzuki S-Cross 4X4 Hybrid
Vitara 4X4 Hybrid

Suzuki Vitara 4X4 Hybrid

Nå leveres den populære firehjulstrekkeren Vitara som fullhybrid! Den høyrereiste SUV-en er ikke dermed bare mer drivstoffeffektiv – de gir også ut mindre utslipp og er mer miljøvennlig. Bilen leveres med fantastiske kjøreegenskaper som alltid er forberedt for maksimalt grep. Vitara 4×4 Fullhybrid leveres med firehjulstrekk og automatgir som standard, og kan trekke 1.200 kg hengervekt.
Suzuki Vitara 4X4 Hybrid
Swift 4x4 Hybrid

Suzuki Swift 4x4 Hybrid

Swift 4×4 er en av Norges mest solgte småbiler og den nye modellen kommer med en hybridmotor som sørger for enda lavere forbruk og CO2-utslipp. Dette gjør nye Swift til en avgiftsvinner – noe som gjenspeiles i den lave prisen.
Suzuki Swift 4x4 Hybrid
Ignis Offroad 4x4 Hybrid

Suzuki Ignis Offroad 4x4 Hybrid

Ignis Offroad er oppfølgeren til den helt nyskapende kompakt SUVen Ignis SUV. Med et enda tøffere design er Ignis Offroad klar for hverdagens utfordringer!
Suzuki Ignis Offroad 4x4 Hybrid