BA-Moss2023
Suzuki-white
Suzuki

S-Cross 4X4 Hybrid

Suzuki

S-Cross 4X4 Hybrid

01_Cover_0825
prøvekjøring
brosjyre

Helt nye S-Cross 4x4 Hybrid

S-Cross i helt ny utgave! Nye S-Cross 4×4 Hybrid er høyere, bredere og har den helt nye BoosterJet turbo bensinmotoren. S-Cross har også hele 440 liter bagasjerom, som er klassens største. Firehjulstrekk er standard, og utstyrsnivået svært høyt.

S-Cross ble lansert for første gang i 2013, og ble sist oppgradert i 2016. I 2021 har den fått sin største oppgradering så langt – i helt ny drakt. Helt nye S-Cross er den siste modellen i SUV 4WD-serien, som Suzuki har utviklet over 50 år.

Nye S-Cross er en ekte SUV med et nytt, dristig design, masse fleksibilitet og høy funksjonalitet. I tillegg er den fullspekket med utstyr. Den leveres både med manuell og automatisk girkasse.

 

En effektiv og kraftfull SUV


Kombinasjonen av bilens 1,4 liter BoosterJet turbomotor og et 48V hybridsystem utgjør sammen en drivstoffvennlig, effektiv, men samtidig kraftfull SUV. Bilen kommer med Suzukis anerkjente firehjulstrekksystem AllGrip Select 4x4 som har fire valgbare moduser - auto, sport, snow og lock, for å gi best mulig kjørekontroll under ulike forhold.

På utsiden har S-Cross fått et helt nytt og oppgradert design, og er en ekte og robust SUV fra alle kanter. Ved å heve både fronten og baklyktene har bilen fått et høyere tyngdepunkt, som gir S-Cross en ekte SUV-følelse.

Den store, svarte grillen i pianolakk, skarpe frontlykter utstyrt med 3-punkts LED-lys og firkantede hjulbuer både foran og bak forsterker SUV-karakteren ytterliggere.

På innsiden leveres bilens interiør med et tredimensjonalt design som står i stil til den karakteristiske SUV-utformingen. Kupeen er stor og romslig, og gir god plass til fem voksne mennesker. Både forsetene og baksetene er av svært god komfort, og samtlige av bilens seter leveres med justeringsmuligheter for seteryggen.

Den 9-tommers store HD-skjermen inneholder en lang rekke funksjoner, som blant annet stemmegjenkjenning, 360 graders kamera med parkeringsassistent, navigasjon, handsfree og kjøretøysinformasjon. Den kan kobles opp med både Apple CarPlay og Android Auto.

Videre er bilen blant annet utstyrt med 2-sonet klimaanlegg, setevarme, multifunksjonsratt i skinn, DAB+, Hill hold control, 17” aluminiumsfelger og teleskopisk justering av ratt.

I tillegg kan den skilte med klassens største bagasjerom på 440 liter. Den 60:40-delte bakseteryggen gir smart og fleksibel lagring hvis man har behov for enda større bagasjeplass.

 

Hypermoderne hybridteknologi


S-Cross SUV 4×4 kommer med Suzuki sitt hybridsystem – Smart Hybrid Vehicle by Suzuki (SHVS). Bilen konverterer kinetisk energi som skapes ved bremsing eller ved reduksjon av hastighet.

Denne energien lagres i et batteri som sørger for å forbedre drivstofforbruket til S-Cross SUV. Energien som er lagret brukes i utgangspunktet på to måter;

Den første er for å starte Suzuki sin Integrerte Start Generator (ISG). Dette hjelper motoren ved akselerering, spesielt i en oppoverbakke.

I tillegg til å hjelpe motoren ved akselerering, inkluderer hybridsystemet en start/stopp funksjon. Systemet skrur av motoren når bilen står stille, noe som reduserer drivstofforbruket og CO2-utslippet når det er mye trafikk.

Hybridsystemet hjelper dette systemet ved å bruke elektrisitet for å starte bilen igjen, noe som gjør bilen enda mer effektiv.Avanserte sikkerhetsfunksjoner


Den helt nye modellen leveres med en fullspekket liste avanserte sikkerhetsfunksjoner. Den inneholder blant annet 360 graders kamera med parkeringsassistent, trafikkskiltgjenkjenning, blindsonevarsling, parkeringssensor både foran og bak, filskifteassistent,

Adaptive Cruise Control med stop and go-funksjon, automatisk nødbremsing og varsling om kryssende trafikk ved rygging. Bilens 7 airbager gir god beskyttelse dersom ulykken skulle inntreffe.

Sikkerhet i høysetet 

Suzuki er kjent for å ha noen av markedets desidert sikreste biler. Suzuki S-Cross SUV har selvfølgelig 5 stjerner i EuroNCAP, og har mange innovative sikkerhetssystemer som blant annet:

Adaptive Cruise Control (ACC) sørger for at du kjører i en gitt hastighet og tilpasser avstanden til bilen foran. Fartsbegrensningen sørger for at du ikke overstiger hastigheten du har satt.

Radar Brake Support  (RBS) er et kollisjonsforhindrende system som bruker refleksjon fra en radarsensor montert på fronten av kjøretøyet.  Systemet hjelper deg med å unngå kollisjoner, samt minimere kollisjonsskader ved bruk av advarsler og automatisk bremsing.

Pris fra kr 479.800,-
Levert forhandler.
Vi har for øyeblikket ingen kampanjer for dette bilmerke.
Kom innom for en tilbud på en av våre modeller.
Bestill prøvekjøring av Suzuki S-Cross 4X4 Hybrid
Kontakt oss i dag
Daniel Hertzman
Daniel Hertzman
Daglig leder/Salg