BA-Moss2023
Website_NissanNext_White
Nissan

QASHQAI

Nissan

QASHQAI

Nissan_New%20QQ_image
prøvekjøring
Les mer
Bygg din QASHQAI 

Nissan QASHQAI med e-POWER

En unik del-elektrisk kjøreopplevelse! Den ultimate crossoveren i ny drakt. Nok en gang ligner den ikke på noe annet.
Elektrifisert kjøreglede med den nye e-POWER-drivlinjen for Nissan Qashqai. Uten lading. Denne unike teknologien er annerledes enn teknologien til en tradisjonell hybridmotor. Den består av en bensinmotor som hele tiden lader opp en mer responsiv batteridrevet motor.  Dette gir en mer stillegående og forbedret drivstoff-effektiv kjøretur.
Helt nye Nissan Qashqai har alltid vært ledende på design, og den nye utgaven gir et helt nytt bilde av en SUV med kraftige proporsjoner, brilliant LED-belysning og store 20" lettmetallfelger. Dessuten vil du med flere farger enn noen annen crossover garantert synes i mengden.

TIL OG MED DENS ANVENDELIGHET ER FORFØRENDE
Du kan kanskje "flyte" over Nappa-skinnet eller et masserende fører- og passasjersete. La deg fascinere av en redigerbar digital skjerm og avansert tilkobling. Og når du ser hvor romslig interiøret er - kan du kanskje synes det er uimotståelig.
Finn din perfekte Nissan Qashqai fra et bredt utvalg av farger inkludert nytt to-tone fargekart som fremhever bilens linjeføring. Fordi helt nye Nissan Qashqai fortjener det.


SMARTE KREFTER FOR EN VERDEN I ENDRING

Opplev kjørespenning som aldri før med to nye drivlinjer. Qashqais nye milde hybrid-drivlinje forbedrer effektiviteten. Qashqai med e-POWER-drivlinje kombinerer elektrisk bilteknologi med bekvemmeligheten og kjennskapen til en bensinmotor for å gi øyeblikkelig akselerasjon, uovertruffen mykhet og en hviskende stille kjøretur som i en elbil.


KJØREASSISTANSE

Nissan Intelligent Mobility gir deg mer tilkobling, trygghet og kontroll på enhver kjøretur. Du kommer til å kjøre med større bevissthet, og kan til og med få kjøreassistanse når du trenger det.


NYT KJØRETURN MED ProPILOT MED Navi-link.

Nå kan du kjøre med mindre stress og mer zen (intuitive opplevelser). ProPILOT med Navi-link hjelper deg ikke bare med å opprettholde den valgte avstanden og holder deg sentrert i kjørefeltet, den bruker også innebygde kart fra TomTom® slik at systemet kan forutse ting som svinger, kryss, avkjøringer samt justere kjøringen i henhold til disse for en smidigere tur. Det kan til og med justere den valgte hastigheten basert på trafikkskilt.


10,8’’ Head-Up DISPLAY.

Se det du ønsker å se, uten å ta øynene bort fra veien. Du kan også tilpasse head-up-displayet i helt nye Nissan Qashqai til å vise hastighet, navigasjonskart, trafikkskiltgjenkjenning, infotainment med mer.


12,3” Full TFT

Helt nye Nissan Qashqais tilpasningsbare instrumentbord på 12,3" gir deg massevis av valg. Hent inn kart. Legg til menyer. Plasser informasjonen der du umulig kan gå glipp av den. Med en bakgrunn inspirert av japansk Kiriko-glass er det stilig i tillegg.


TILKOBLING.

Helt nye Nissan Qashqai er din nye teknologipartner. Med kraften fra stemmen din eller den enkleste berøring, vil du bli forbløffet over hva du kan gjøre.
Glem kablene og USB-tilkoblingen, hold kontakten. Helt nye Nissan Qashqai reduserer rotet med trådløs Apple CarPlay, mens trådløs lading er perfekt for din kompatible smarttelefon. Med innebygget Wi-Fi som kan håndtere flere enheter blir det enkelt for alle å holde seg oppdatert.


Amazon Alexa® OG Google Assistant™.

Med Nissan Action (for Google Assistant™) eller Skill (for Amazon Alexa®) kan du fjernblinke med lysene – praktisk i et fullt parkeringshus – sjekke om dørene er låst, eller sende en destinasjon til navigasjonssystemet i din helt nye Nissan Qashqai, for å nevne noe. Bare si «OK Google (eller Alexa), spør Nissan» og oppdag ekte forenkling av hverdagen.
Pris fra kr 448.800,-
Levert forhandler.
Vi har for øyeblikket ingen kampanjer for dette bilmerke.
Kom innom for en tilbud på en av våre modeller.
Bestill prøvekjøring av Nissan QASHQAI
Kontakt oss i dag
Daniel Hertzman
Daniel Hertzman
Daglig leder/Salg