BA-Moss2023
Website_NissanNext_White
Nissan

X-TRAIL

Nissan

X-TRAIL

21TDIEU_Xtrail_runner-shot-P33Ab011_LHD_pace100-d
prøvekjøring
Les mer

Helt nye Nissan X-TRAIL med e-POWER. Den del-elektriske familiecrossoveren.

Nissan e-POWER er en unik elektrisk teknologi som består av en drivstoffeffektiv bensinmotor som lader et batteri. Resultatet er en responsiv og stillegående kjøreopplevelse uten behov for å lade bilen.

X-Trail leveres også i en e-4ORCE AWD-utgave som gir deg enda mer kraft og stabile kjøreegenskaper. Begge teknologiene gir deg en unik kjøreopplevelse, lik en elbil. Nissan X-Trail med sine unike teknologier leverer langt mer enn det man forventer av tradisjonelle hybrider.

Med plass til opptil 7 personer er det bare å si farvel til krangling om hvem som skal få den beste sitteplassen. Hold deg oppdatert med USB-porter foran og bak, og organiser bagasjerommet ditt slik at det passer den aktuelle turen, med innovative elementer som gir deg opptil 16 ulike bagasjeromsoppsett.

Det er enkelt å være en trygg og våken sjåfør i din Nissan X-Trail. Tilgjengelige sikkerhetssystemer oppdager, varsler og reagerer på kjøresituasjonen rundt deg. Med Nissan ProPILOT Assist teknologi i bilen, passer din Nissan på deg i enhver sving – enten du kjører på motorveien eller i byen. ProPILOT Assist bruker innebygde TomTom®-kart for å forutse svinger, veikryss, avkjøringer og mer.
 

Frontrutevisning (HUD)
Lar deg hold øynene på veien uten å hindre synsfeltet ditt. En 10,8" frontrutevisning gir deg informasjon om fartsgrenser, navigasjon og mer.

 

Intelligent nødbremsing – et ekstra sett med øyne
Kjør med ekstra trygghet i byen. Intelligent nødbremsing holder et konstant øye med biler foran deg, og kan både varsle og til og med bremse bilen til den står helt stille hvis det er fare for en kollisjon. På noen Nissan-modeller leveres også systemet med fotgjenger- og syklistdeteksjon samt veikryssassistanse, som oppdager biler som krysser filen din i veikryss.

 

Automatisk ryggebrems
Få hjelp på parkeringsplassen. Hvis systemet oppdager et stillestående objekt bak bilen, kan det automatisk aktivere bremsene for å hjelpe med å unngå en kollisjon.

 

Intelligent førervarsling
Varsler deg når det er tid for en pause. Ved å kontinuerlig overvåke styremønstrene dine mens du kjører, oppdager systemet når du begynner å bli trøtt og varsler deg med en liten ringelyd og et kaffekoppikon på skjermen.

 

Intelligent blindsonevarsling
Ser det du ikke kan se. Når du prøver å skifte fil på motorveien, sjekker systemet om det er biler i blindsonen din. Hvis systemet oppdager en bil, kan det bremse ned og trygt føre deg tilbake i filen igjen.

 

Intelligent kollisjonsvarsel forover
Et ekstra sett øyne, som sjekker etter mulige problemer foran deg. Systemet kan oppdage biler foran deg som plutselig bremser og varsle deg i god tid om å senke farten.

 

Intelligent avstandskontroll
Hold sikker bremseavstand til biler foran deg. Systemet registrerer avstanden og den relative hastigheten mellom bilen din og bilen foran deg for å opprettholde en forhåndsbestemt avstand mellom dere.

 

Enkel parkering
Liker du å kjøre bil, men hater å parkere? Nissans avanserte kjøreteknologier gjør det veldig enkelt å parkere, med alt fra kameraer som gir deg et 360º fugleperspektiv av omgivelsene dine til teknologi som kan aktivere bremsene dine for å unngå kollisjon med objekter bak bilen.

 

e-Pedal Step
Oppdag en enklere og mer intuitiv måte å kjøre på. Med e-Pedal Step kan du øke hastigheten, bremse ned og stoppe din Nissan – kun ved bruk av gasspedalen. Du kan fortsatt bruke bremsepedalen når det er behov for hardere bremsing og nødbremsing, men med bruk av én enkelt pedal ønsker vi velkommen til en enda enklere kjøreopplevelse.

 

Koble deg til verden rundt deg
Nye Nissan X-Trail har en 12,3", høyoppløselig skjerm og NissanConnect Services-appen hjelper deg med å koble deg til spillelistene og appene dine, samt stille inn reiseruten din og mer.

Pris fra kr 563.800,-
Levert forhandler.
Vi har for øyeblikket ingen kampanjer for dette bilmerke.
Kom innom for en tilbud på en av våre modeller.
Bestill prøvekjøring av Nissan X-TRAIL
Kontakt oss i dag
Daniel Hertzman
Daniel Hertzman
Daglig leder/Salg