BA-Moss2023

Verksted

Service og reparasjon og EU-kontroll av alle typer biler
69 23 65 00
BESTILL
Brennes Auto Moss - service og reparasjon av alle typer biler.
Brennes Auto Moss utfører alle typer reparasjoner, service og andre tradisjonelle verkstedtjenester. Uansett bilmerke og modell, ny- eller bruktbil, med el- eller forbrenningsmotor vil våre ansvarlige og alltid oppdaterte mekanikere utføre jobben til avtalt tid og pris.

Service har faste takster og trenger du en reparasjon vil vi gi deg en detaljert beskrivelse med tilhørende tilbud. Jobben iverksettes først når vi begge er enige.

Felles for alle våre verkstedtjenester er at vi følger produsentens anbefalinger og stempelet i serviceheftet kommer med både verksted- og delegaranti.

Merkeverksted for Nissan, BYD og Suzuki.
Som godkjent merkeverksted er du sikret service- og verkstedtjenester i henhold til produsentens retningslinjer.

Vi har teknikere på toppnivå som alltid er oppdatert og kurset innenfor produsentens krav, originaldeler og spesialverktøy og er autorisert til å utføre reparasjoner som ivaretar fabrikkgarantien og andre garantier.

En komplett servicehistorikk bidrar også til å opprettholde bilens verdi. Her er kun beste av det beste godt nok, både innenfor håndverk, deler, verktøy og oppfølging. Det eneste som mangler er den røde løperen!

God service
Uansett behov er vi er opptatt av at verkstedbesøket skal bli en god opplevelse både for deg og bilen. Mens du venter kan du nyte varm eller kald drikke og gratis Wifi i vår lounge og vi kontakter deg alltid etter verkstedtimen for å få din ærlige tilbakemelding.

Hos oss skal du få du all den hjelpen du trenger, til konkurransedyktige priser og uslåelig service.

 

  • Service

  • ​EU-kontroll

  • Feilsøking

  • Reparasjoner

  • Steinsprutskader

  • Oljeskift

  • Pærebytte

  • Dekkskifte med mer

Bestill en time

Fyll ut skjema nedenfor og vil vil kontakte deg for avtale om dag og klokkeslett.

IMG_0333

20% på bremsereparasjoner

Vi har nå tilbud på alle bremserparasjoner, kontakt oss for et tilbud på din bil.
Kampanjepris
20% rabatt
rcpzoxtQ

Brennes 5+ service

Vi tilbyr nå våre kunder et rimeligere alternativ på kjøretøy som ikke lenger har nybil garanti, dette gjelder på våre merker Nissan, BYD og Suzuki med følgende priser:
Fra kr
2.190,-
Verksted04

EU-kontroll

La oss ta EU-kontrollen på bilen din
Nå kun kr
1.195,-