BA-Sarpsborg2023
Website_NissanNext_White
Nissan

INTERSTAR

Nissan

INTERSTAR

nv400-overview-1_jpg_ximg_l_12_m_smart
prøvekjøring
Les mer

En fullstørrelses varebil for alle behov

Ser du etter en varebil som er stødig og pålitelig, med stort, praktisk lasterom, et romslig førerhus, og en effektiv og økonomisk motor? Møt Nissan Interstar - PÅ LAG MED NISSAN ALL-STARS
Med en rekke utforminger og ombygginger klare til bruk og den velkjente kraften og kvaliteten fra Nissan, er den dristig stylede Interstar din ideelle forretningspartner.

PLASS TIL OVERS
Nissan Interstar kan romme opptil 17 m³ med cargo – det er opptil fem europaller – eller 19m³ med skapbilombygging. Et lavt gulv og store dører gjør det enkelt å laste last på opp til 4,4 m i lengde.
Nye Nissan Interstar har et av de bredeste målene i sin klasse og byr på flere ombyggingsmuligheter for å dekke behovene til virksomheten din. Velg mellom ferdige Nissan-ombygginger eller flere skreddersydde ombygginger fra en av Nissans sertifiserte karosseribyggere.

I tillegg til et stort, allsidig lasteområde, har nye Nissan Interstar en romslig, praktisk og tilkoblet kupé som blir kontoret ditt når du er underveis. Så du kan holde oversikten over hele virksomheten din uansett hvor du drar.

Kraftigere og mer effektiv. Nye Nissan Interstar er tilgjengelig med et utvalg av dCi-motorer som produserer mellom 150 hk og 180 hk for trygghet i enhver kjøresituasjon. Alle motorer er i samsvar med de nyeste utslippsstandardene (EURO 6D-Full eller EUROVIe).

Pris fra kr 466.600,- eks mva
Levert forhandler.
Vi har for øyeblikket ingen kampanjer for dette bilmerke.
Kom innom for en tilbud på en av våre modeller.
Bestill prøvekjøring av Nissan INTERSTAR
Kontakt oss i dag
Kristoffer Brenne
Kristoffer Brenne
Salgsrepresentant
Raymon Rognli
Raymon Rognli
Salgssjef
Thomas Lindbæk
Thomas Lindbæk
Salgsrepresentant