BA-Sarpsborg2023

Verksted

Service og reparasjon og EU-kontroll av alle typer biler
69 16 17 00
BESTILL
Brennes Auto AS - service og reparasjon av alle typer biler.
Hos oss skal du få du all den hjelpen du trenger, til konkurransedyktige priser og uslåelig service.
  • Service

  • ​EU-kontroll

  • Oljeskift

Bestill en time

Fyll ut skjema nedenfor og vil vil kontakte deg for avtale om dag og klokkeslett.

Brennes Auto AS utfører alle typer reparasjoner, service og andre tradisjonelle verkstedtjenester. Uansett bilmerke og modell, ny- eller bruktbil, med el- eller forbrenningsmotor, vil våre ansvarlige og alltid oppdaterte mekanikere utføre jobben til avtalt tid og pris.

Service har faste takster, og trenger du en reparasjon vil vi gi deg en detaljert beskrivelse med tilhørende tilbud. Jobben iverksettes først når vi begge er enige.

Felles for alle våre verkstedtjenester er at vi følger produsentens anbefalinger, og stempelet i serviceheftet kommer med både verksted- og delegaranti på henholdsvis ett og fem år. Vårt lojalitetsprogram inkluderer gratis leiebil under hele verkstedoppholdet.

Merkeverksted for Nissan, Mazda og Hyundai
Som godkjent merkeverksted for Nissan, Mazda, og Hyundai er du sikret service- og verkstedtjenester i henhold til merkenes retningslinjer.

Vi har teknikkere på toppnivå som alltid er oppdatert og kurset innenfor de respektive merkenes krav, originaldeler og spesialverktøy, og er autorisert til å utføre reparasjoner som ivaretar fabrikkgarantien og andre garantier.

En komplett servicehistorikk bidrar også til å opprettholde bilens verdi. Her er kun beste av det beste godt nok, både innenfor håndverk, deler, verktøy og oppfølging. Det eneste som mangler er den røde løperen!

God service
Uansett behov er vi er opptatt av at verkstedbesøket skal bli en god opplevelse både for deg og bilen. Mens du venter kan du nyte varm eller kald drikke og gratis Wifi i vår lounge, og vi ringer alltid opp etter verkstedtimen for å få din ærlige tilbakemelding.
 
IMG_0333

20% på bremsereparasjoner

Vi har nå tilbud på alle bremserparasjoner, kontakt oss for et tilbud på din bil.
Kampanjepris
20% rabatt
Verksted04

EU-kontroll

La oss ta EU-kontrollen på bilen din
Nå kun kr
1.195,-
Verksted03

Brennes 5+ service

Vi tilbyr nå våre kunder et rimeligere alternativ på kjøretøy som ikke lenger har nybil garanti, dette gjelder på våre merker Nissan, Hyundai og Mazda med følgende priser:
Fra kr
2.190,-