Brennes%20Auto_black

Verksted

Service og reparasjon og EU-kontroll av alle typer biler
69 16 17 00
Bestill time
Brennes Auto - service og reparasjon av alle typer biler.
Hos oss skal du få du all den hjelpen du trenger, til konkurransedyktige priser og uslåelig service.
 
  • Service

  • ​EU-kontroll

  • Oljeskift

Bestill en time

Fyll ut skjema nedenfor og vil vil kontakte deg for avtale om dag og klokkeslett.

Reg.nummer
Km stand
Navn
Mobil
Epost
Oppgave
Ønsket dato (Normalt 1-3 uker ventetid)


Kommentar
Opplysningene du sender blir automatisk slettet fra nettsidene etter 60 dager.

Brennes Auto utfører alle typer reparasjoner, service og andre tradisjonelle verkstedtjenester. Uansett bilmerke og modell, ny- eller bruktbil, med el- eller forbrenningsmotor, vil våre ansvarlige og alltid oppdaterte mekanikere utføre jobben til avtalt tid og pris.

Service har faste takster, og trenger du en reparasjon vil vi gi deg en detaljert beskrivelse med tilhørende tilbud. Jobben iverksettes først når vi begge er enige.

Felles for alle våre verkstedtjenester er at vi følger produsentens anbefalinger, og stempelet i serviceheftet kommer med både verksted- og delegaranti på henholdsvis ett og fem år. Vårt lojalitetsprogram inkluderer gratis leiebil under hele verkstedoppholdet.

Merkeverksted for Nissan, Mazda, Hyundai og BMW
Som godkjent merkeverksted for Nissan, Mazda, Hyundai og BMW er du sikret service- og verkstedtjenester i henhold til merkenes retningslinjer.

Vi har teknikkere på toppnivå som alltid er oppdatert og kurset innenfor de respektive merkenes krav, originaldeler og spesialverktøy, og er autorisert til å utføre reparasjoner som ivaretar fabrikkgarantien og andre garantier.

En komplett servicehistorikk bidrar også til å opprettholde bilens verdi. Her er kun beste av det beste godt nok, både innenfor håndverk, deler, verktøy og oppfølging. Det eneste som mangler er den røde løperen!

God service
Uansett behov er vi er opptatt av at verkstedbesøket skal bli en god opplevelse både for deg og bilen. Mens du venter kan du nyte varm eller kald drikke og gratis Wifi i vår lounge, og vi ringer alltid opp etter verkstedtimen for å få din ærlige tilbakemelding.
 
BMW Service
Skadeverksted
Bilglass
Dekkhotell
Leiebil
2019_MX-30_EU_LHD_C00_Ext_Side_Charging_until_Oct-22th_2024_0
HELT NYE MAZDA MX-30
HELT NY, HELT ELEK­TRISK, HELT MAZDA
Kampanjepris
259.900,-
Nye_IONIQ_electric_eksteri%C3%B8r_1
NYE Hyundai IONIQ electric
32% lengre rekkevidde!
Fra kr
287.900,-
* Priseksempel Hyundai IONIQ Electric Trend til 287 900 kr: Billån fra Santander: 0,99% nom./2,53% eff. 35% egenkapital. Lånebeløp 191 925 kr o/7år. Månedspris 2 451 kr. Kostnad 16 990 kr. Totalt 209 145 kr. Subsidiert flytende rente (0,99 %) i 36 mnd som deretter justeres til gjeldende markedsrente.